• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

cosmo viva
Cosmo Viva

O nama

[vc_row row_content_width=”grid” content_text_aligment=”center” css=”.vc_custom_1524236052246{padding-top: 197px !important;padding-bottom: 307px !important;}” parallax_background_image=”838″][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-0 vc_col-lg-6 vc_col-md-offset-0 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-0 vc_col-xs-12″]

Cosmo Viva
Unosimo boje u vas zivot od 2015. godine.

O nama

[vc_column_text]

COSMO VIVA je osnovana sa ciljem da stvorimo svet koji se bavi profesionalnom negom kose koji daje izvanredne rezultate, pruža snažna senzorna iskustva i osvaja srca svih kupaca. Poznavajući potrebe frizerskih salona u Srbiji, raali smo za brend koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe i najzahtevnijeg frizera.

Od 2017. godine, brend koji zastupamo na našem tržištu se zove INEBRYA, odnosno na italijanskom “inebriare” što u prevodu znači učiniti nekog srećnim i zadovoljnim. INEBRYA brend nudi veliku paletu boja, tretmana, stajling proizvoda, a mi kao zastupnici ovog vrhunskog brenda za negu kose pružamo apsolutnu podršku svakom našem klijentu kroz redovne edukacije, seminare i druženja sa našim kolegama.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][/vc_row]